Agenda


18-11-2018

Crapshoot

De naam Crapshoot stamt af van Crapshooting: een Amerikaans dobbelspel dat gespeeld werd in de steegjes van Chicago: The Blues City. Het spel is gebaseerd op toeval en datzelfde toeval heeft deze muzikanten bij elkaar gebracht.

 

De basis van de band wordt gelegd door Jur Vinken op drums en Marcel Kapitein op bas. Henk de Roo voegt daar zijn Stratocaster aan toe en Cor Knobel een koffer vol harmonica’s. Cees Pot neemt de zang voor zijn rekening en dirigeert met handen en voeten de band langs Stormy Mondays en Hoochie Coochie Man.

 

Voor meer informatie kunt u terrecht op de site van de band:

http://www.crapshoot.nl/home.html

 

vanaf 17.30 uur 

22-11-2018

Mario Jorge

Helemaal vanuit Portugal komt deze artiest om zijn talent te laten horen. het genre is pop/rock met eigen versies/covers van diverse grote artiesten als Santana, Eric Clapton, Doobie Brothers, Louis Armstrong, Joe Cocker, Guns ’n Roses enz.

 

Vanaf ca. 20:00

 

 25-11-2018

Farstreet

PowerBluesTrio Farstreet staat garant voor een feestje.

Stevige Blues afgewisseld met een ballad en een boogie.

 

Bandleden:

-          Jasper Verstraaten        (gitaar/zang)

-          Gerben Koolen                (basgitaar)

-          Keith Pistorius                  (drums)

 

aanvang ca. 17.30 uur 

09-12-2018

Bi Bo (Bo Brocken)

Hij speelt Blues met hart en ziel.

Naast eigen werk speelt hij voornamelijk Blues-klassiekers

uit de jaren ‘30  ‘40  en ‘50 waarbij vaak onversneden en vaak

obscure Delta Blues de boventoon voert.

 

Hij won in 2015 de eerste prijs in de catagorie solisten/duo’s, tijdens de prestigueze Dutch Blues Challenge, de belangrijkste prijs voor Nederlandse Bluesartiesten.

 

Hij heeft verschillende stijlen binnen de Blues eigen gemaakt, van de noordelijke Blues tot diep in de Delta; van Slave Hollers tot Gospel en Spirituel en van opwekkende Georga Ragtime en Piedmont Style tot swingende New Orleans Hokum.

 

Nummers van o.a. Charly Patton, Moddy Waters, Robert Johnson, Skip James, Bokka White maar ook Sister Rosetta Tharpe, Brownie McGhee en vele anderen.

Kortom: COME and SEE!!!

 

vanaf ca. 17.30 uur.